Üdvözlünk éttermünk online ételrendelési oldalán

Mermel étterem Budapest

A Mermel étterem 2014 Június 6-án nyitotta meg kaput vendégei előtt.
Számunkra az igényesség, és a minőség minden tekintetben úgy a ételrendelés során is kulcsszerepet játszik. Színvonalas konyha és több évtizedes tapasztalattal készítjük ételeinket amiket szívből főzünk. Számunkra nagyon fontos az hogy akár a konyhán és a vendégtérben is kifogástalan tisztaság legyen, amire nagyon odafigyelünk.

Vendégeink kedvükre válogathatnak a magyaros ételek, afgán ételek és a nemzetközi (indiai, olasz, görög) konyha legjobb ételeiből. Séfünk tizenöt év tapasztalatával állítja össze széles ételkínálatunkat.

Rendelj ételt online vagy gyere el hozzánk személyesen és ajándékozd meg magad vagy családodat egy fergeteges svédasztalos ebéddel.
A tisztaság és a kifogástalan személyzeti öltözék olyan megszokott a számunkra, mint a reggeli kávénk, melyet megiszunk.
Alapanyagainkat olyan beszállító-partnereinktől szerezzük be, akik kiemelkedőek a piacon megbízhatóság szempontjából.

Az étel házhozszállítás során is igyekszünk a maximumot nyújtani. Az ételrendelés részlegünket 2020 óta csináljuk. Az étel házhozszállítás sokkal nehezebb mint az éttermünkben való kiszolgálás. Hisz mi hiába készülünk el az ételekkel időben ha a futárunk dugóba kerül, vagy sok címe van. Egy éhes embert nem szabad megváratni.

Nem bízzuk a fogások sikerét a véletlenre.
A legnagyobb kitüntetéseink a szavak, amiket a rólunk formált véleményekben kapunk pozitív visszajelzésként. Ez a hivatásunk. A szenvedélyünk.

Akiket támogatunk!

Minden éveben támogatunk egy általunk választott alapítványt, vagy közösséget.

Elsősorban a Déméter Alapítványt támogatjuk anyagilag.
2019-ben 1.5 tonna tartós élelmiszerrel támogattuk a rászoruló családokat.

Reméljük segíthettünk mosolyt csalni pár gyermek arcára.

mermel-tamogatas